Gårsdagen.

I går køyrde mamma og eg ein time gjennom winter wonderland på ustrøydde vegar, berre for å bli skuffa. Skuffa, skuffa, skuffa. Eg hadde så inderleg håpa på å endeleg få veta kjønn, og kanskje sett ein keisarsnittsdato, men den gong ei. Den islandske nissen konkluderte allereie før ultralyden at det var for seint til å sjå noko kjønn, og gjorde omtrent ingen innsats for å finne det ut. Han sjekka i full fart at alt stod bra til med Baby - og foreslo at eg skal gå til ultrlayd ein gong i veka på Stord, for så komme tilbake til Haugesund om tre veker for å fastsetje dato. Me snakkar enten romjulsbarn eller nyttårsbarn, folkens. Eg kryssar fingrane for at legen på neste ultralyd (1. des.) gjer ein betre innsats når det gjeld kjønn.

Uansett, H&M er aldri skuffande, sjølv om eg hadde gleda meg til å kjøpa ein million babyklede i fargar. Kjøpte berre eitt nydelig nøytralt sett - mest på trass. Kvifor er det forresten sånn at når ein går inn på H&M så kjem ein alltid ut med ein heil del dill som ein eigentleg ikkje treng, men som var supernødvendig når ein stod i butikken?

Update: Korleis vises bloggen min i FireFox? Er den heilt ut av proporsjonar?

haugesund
Eit lite utval.

Kommentarer:
Postet av: Jeanett

Hehe, sånn gjer eg også! Alt muleg dill frå H&M. Ubrukeleg!Synd at du ikkje fekk vete kjønnet:/ Litt keisamt. Kva du håpar det vert, då? Håpar du det vert nyttår eller romjulsborn? :)

22.nov.2008 @ 17:04
URL: http://jeanettsoreide.blogg.no/
Postet av: Guro

Jeg bruker firefox, og det er litt ... snålt. Kommentarene er så små og utydelige at det er umulig å lese, og på slutten av innlegget står det en hel rams med slike html-koder.

22.nov.2008 @ 18:34
URL: http://gguurroo.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6641619


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com