Home Sweet Home

For øyeblikket har eg slynga meg rundt oljeovnen vår, fast bestemt på å heller brenna hol i kosedressen min enn å frysa. Eg har laga meg ein gigantisk kopp med te og tatt fram Safarikjeks. Atmed meg har eg ein stappmett og storfornøyd Pusi, sjeleglad for at nokon endeleg er heima og kan holda han med selskap heile døgnet.
Helga har bestått av show-off av gravidemage til slekt, kryssord og ein heil haug med god mat. Eg har briljert i Trivial Pursuit, vore på ein mislykka handletur og funne ut at min vesle Mercedes slett ikkje dug som terrengbil. Eg har ledd av kule fjortisgutar i bestefars vinterjakke - me snakkar lengde til midt på leggene, og funne ut at det sug å køyre til Voss i øsande regn utan gatelys, og heim igjen med kombinasjonen våte og slapsete vegbanar pluss skinnande sol. Eg har til og med rukke å leika litt i snøen som falt i natt, samt prestert å tryne med speilrefleksen først ned i alt det kvite. Eg har skikkelig kost meg, og klarar ikkje å slutte å tenkje på kor rart det er at neste gong me er der oppe har me med oss ein liten baby.

No skal Christian, mamma og eg sjå den nyaste Varg Veum-filmen og skikkelig kose oss. I morgon tidleg er det duka for mitt fyrste besøk hos jordmor, noko som vert utruleg spennande. Ha ein fin kveld!

postkort
Postkortmotivet me vakna til i dag tidleg.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6600056


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com