Drømmedama.

Då eg var lita var eg med i TL-klubben. Og blant ein million fjortisbøker om trivielle spørsmål, kjærlighetssorg og perfekte tenåringsjenter, inneholdt pakken ein gong ei drømmetydingsbok. Lesehest, naiv og kunnskapshungrig som eg var, slukte eg boka som eit rått stykke kjøtt. Etter trøytte oppramsingar av diverse draumar og femtenhundre ulike symbolbetydningar, konkluderte boka med at alle burde ha ei lita skrivebok nære senga og setje av litt tid kvar morgon til å skrive ned nattas draumar. Sidan burde ein setje seg ned med drømmetydingsboka som bibel og begi seg ut på den kronglete vegen om ei djupare meining, eventuelt ein slags spådom i draumane.

I natt draumde eg at mamma fekk baby. Ikkje eg, men mamma. Ei lita babyjente, og eg vart storesøster i ein alder av 20 år. Så, om ikkje det var nok at det ikkje var mitt barn, ville mamma dagen etter fødselen reise på hyttetur med babyen, samme kor ufornuftig eg sa det var. Hadde eg framleis hatt boka skulle eg slått meg laus med ulike betydningar og tolkingar. Bør eg gå til innkjøp av rosa ting? Ta det som eit hint om å ikkje reise til Voss i morgon? You tell me.

rosablom
Her skulle eg poste eit draumeaktig bilete av meg sjølv, men sidan eg allereie har brukt opp det mest
draumeaktige eg har i denne posten, nøyer eg meg med eit blomsterbilete og fortel at eg nettopp
har innsett at eg ikkje har grøne fingrar. Ikkje eingong lysegrøne eller så mykje som eit hint av grønskjær.
Useful information.

Kommentarer:
Postet av: Jannekake

Drømmer er merkelige, og noe kan nok spores tilbake til virkeligheten. Likevel tror jeg ikke du skal tenke for mye på det, det blir man jo bare surrete av :)

14.nov.2008 @ 01:28
URL: http://jannekake.com
Postet av: Gunhild Moss

Thomas meiner at plantene mine kviskrer til han om natta på leit etter vatn. "Vaaaatn...". Men dei gjer ikkje da, altså......

14.nov.2008 @ 18:24
URL: http://gmusj.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6581209


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com