Geniet.

silje Klokka er i skrivande stund straks kvart på halv to. Eg bør så absolutt gå å legga meg, for eg skal for ein gongs skuld vera morgonfugl og stå opp klokka 09 i morgon tidleg. Stakkar meg. Likevel, eg er rimelig sikker på at eg ikkje får sove om eg legg meg no. Hjernen min har i det siste genierklært seg sjølv etter leggetid. Alle verdsproblema eg løyser etter at eg har lagt meg, du skulle berre visst! Sidan tenkjer eg at eg bør skrive ned alle mine smarte tankar, men Christian tek med seg laptopen min på jobb kvar natt, og det er fullstendig uaktuelt å stå opp etter at ein har lagt seg. Då våknar eg jo berre enno meir.
Dessutan, etter at eg har funne svar på dei fleste verdsproblema slår stresset inn, og eg tenkjer på alle dei millionvis av sakene som må ordnast og kjøpast inn før Baby kjem. Det er faktisk mindre enn to mnd til! Etter å ha stressa litt rundt dette kjem eg på at me ikkje eingong har begynt å handle julepresangar, og at eg langt mindre har snøring om kva eg ynskjer meg til jul. Andre som har det slik?


Kommentarer:
Postet av: Gunhild Moss

Jupp!Har rett og slett ikkje tid. Det er skule, skule, skule, skule, og litt skule. Eg synst dei kunne lagt opp til nokre pålagte handledagar for oss.

13.nov.2008 @ 08:11
URL: http://gmusj.blogspot.com
Postet av: Steinsvikstøtto

Jeg løser også verdensproblem om natten! Da er jeg i mitt ess. Jeg er et skikkelig nattmenneske så det er sent på kvelden/natten det meste av både skolearbeid osv blir gjort. Tidligere på dagen føler jeg meg bare slakk og det er utover kvelden energien som oftest kommer. Litt hetta får jeg også, men mest fordi jeg vet at verden er styrt av A-mennesker og jeg må tidlig opp. Hva jeg ønsker meg til jul har jeg tenkt lite på:P Fortsatt en stund igjen;)

13.nov.2008 @ 11:43
URL: http://frkmarie.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6573955


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com