Jingle Bells?

Julebrusen har herved flytta permanent inn i vår leiligheit, med leigekontrakt til februar, kanskje mars. Cola, Mozell og vanleg snop er skifta ut til fordel for julebrus og julemenn. Eg kunne ikkje vore lukkelegare. Eg er nemlig stuplei av både Fanta og Mozell, og Cola er ikkje noko eg hiv innpå i store mengder då det ikkje er heldig for Baby. Velkommen heim julebrus, seier berre eg og klappar i hendene. I kveld har Christian og eg hatt vår fyrste av det som dei komande månadane skal bli ei endelaus rekkje av kosekveldar beståande av julebrus, julemenn og ein god film. Me såg Made of Honor med McDreamy i hovudrolla. Anbefalast, den var langt betre enn eg hadde forventa.

Det skal seiast at eg tidlegare år har irritert meg over at jula er blitt så kommersiell, eg har stått stødig som eit kraftig strå ved min påstand om at julekaker og juledekorasjonar ikkje høyrer heime i oktober og at alle slike ting tek vekk noko av magien rundt jula. Vel, eg står framleis ved mine synspunkt, men veit du kva? I år vender eg det andre kinnet til og feirar at eg ikkje eingong klarar å setje ord på kor mykje eg i år gledar meg til jula er her på ordentlig. Til eg skal vagga rundt lik ei smellfeit gås, høggravid som fy. Til eg skal baka (nesten) alle dei sju slaga her i min eigen leiligheit. Til me skal tilbringa lange kveldar og seine netter spelande på eit nytt spel medan me hiv innpå med konfekt og anna godis som om det ikkje finst ein morgondag. Til heile storfamilien Waage skal samlast på julafta.

Sjølvsagt skal eg nyta hausten lenge enno. Eg skal berre nyta han med ei julebrus i handa.


blad
For å vega opp for alt julesnakket: eit haustbilete.

Kommentarer:
Postet av: Marte Kristine

Julebrus er digg, men skulle på en måte ønske at jula ikke starta før TIDLIGST november. Da blir man bare lei av jul...

16.okt.2008 @ 01:04
URL: http://martekristines.blogg.no
Postet av: Ingunn

jula begynner 1. des. jeg blir sint av alt julemaset i butikkene i okt.

16.okt.2008 @ 10:17
URL: http://ingunnn.blogg.no
Postet av: Steinsvikstøtto

Enig med Ingunn. Julen begynner 1. desember. Var innom plantasjen en tur i dag, og halve lokalet var fullt av røde nisser og pynte ting. Kjenner jeg blir helt matt. Fortsatt bare oktober!

16.okt.2008 @ 22:22
URL: http://frkmarie.blogg.no
Postet av: Silje

Vel, eg har ikkje sansen for raude nissar og julepynt før 1. desember eg heller. Men julebrus og julemenn - det må vera lov ;)

17.okt.2008 @ 01:03
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6381146


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com