Sentimental.

Har du nokre av dei songane som du sjeldan høyrer på, men som ein gong uttrykte heile verda for deg? Og når du ein dag tilfeldigvis skippar innom songen, gøymt i alle dine tusenvis av songar, straumer minnene på, og du vil berre stanse heile verda, lene deg tilbake og nyte? For teksten sit spikra, og du har ikkje tal på kor mange gonger du har sagt, sunge eller skribla ned nettopp dei orda?

Eg har eit par slike. Som minner meg om korleis ting var før, på godt og vondt. Som får fram tusen millionar minner på kun eit knippe minutt.

Evanescense - My Immortal
Within Temptation - Our Farewell
Guns N' Roses - Don't Cry

grayskymorning


Kommentarer:
Postet av: Karen

Du kunne ikke sagt det bedre! Rart jeg skulle komme over bloggen din nå! Sitter akkurat nå å surrer rundt på youtube etter litt musikk. OG der er den sangen.DEN sangen som gjorde at minnene strømmet på! Vi snakker 7år tilbake i tid.Men Lady of my life (formindel;boyofmylife) med Maria Solheim bringere minnene frem så klare som om det skulle vært i går!

15.okt.2008 @ 00:40
URL: http://magenta.blogg.no
Postet av: VictoriaDesirée

Jeg er helt enig med deg! Fikk tårer i øynene selv:( Jeg synes det er helt sykt at noen kan gjøre noe sånt med uskyldige dyr. Helt riktig som du sier: bakmennene skulle fått samme behandling selv!!

15.okt.2008 @ 01:00
URL: http://www.victoriadesiree.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6374726


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com