An apple a day.

Eg er husmormateriale. Det vil eg absolutt påstå. Idag har eg nemlig baka to eplekaker. Eplekaker av sjølvhausta (Amalie&Martine, bilete under) eple frå bestefar sin hage. Ei ordentlig eplesmuldrekake, just som eg likar den. Lett å lage og med ein liten smak av himmelen. Eg lovar.

For utan å ete meg rimelig mett på eplekake til Torsdagsklubben, har eg i kveld vore på tur med Håkon. Ufatteleg kor mange gongar me har gått den same strekninga, gjennom høljregn, snøstorm, vind, yr og sol. Alt me under stjernene har diskutert, snakka om, sladra om... innhaldsrike turar krydra med nordlys, fontener opp av kommalokk, kebabpizza til nista (mista i vegen), og ikkje minst Åge. Den som hadde hatt innebygd skritteljar/kilometerteljar!

eple


EPLEKAKE

200 g sukker
200 g mjøl
100 g smør

3-4 epler
Sukker og kanel.

210 grader i ca. 20 min.

Bland sukker, mjøl og usmelta smør.
Legg blandinga og eplebitar lagvis.
Strø sukker og kanel på toppen.

















Kommentarer:
Postet av: Jeanett

Hehe, eg skjønte ingenting. Fekk tre ungar på 10 år til å vise meg korleis eg skulle drepe eit villsvin! :)

10.okt.2008 @ 22:04
URL: http://jeanettsoreide.blogg.no/
Postet av: Sunniva

Eplekake er godt.

10.okt.2008 @ 22:45
URL: http://shinney.blogg.no
Postet av: CityLIFE - En blogg om ingenting og alt

blitt påkjørt selv, og haaaater å rygge!

12.okt.2008 @ 23:34
URL: http://citylife.blogg.no
Postet av: Silje

ååh, eplekaka er heilt fantastisk godt :)

14.okt.2008 @ 09:22
URL: http://www.siljewaage.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6340962


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com