Curtains Close

Eg er drittlei av gardiner. Det kjennes som om me har vore på utkikk etter dei perfekte stovegardinene i ein evighet. Tråla gjennom Kid - kor me forøvrig har deponert på ca tjue forskjellige, berre for å komma tilbake å sei at dei ikkje er noko for oss - Jysk, Ikea, Princess, Fryd, Skeidar, Bohus... har dei gardiner ein stad kan eg garantera deg at me har vore der å speida. Faktisk var me på utkikk etter gardiner til soverommet vårt på Dale i to år utan hell. Ingenting vert dessutan lettare når både Christian og eg har diverse krav som skal oppfyllast. Me står for eksempel fast på å ha gardiner. Persienner eller rullegardiner finst ikkje i vårt vokabular. Deretter vil Christian ha gardiner som er lystette. Iallfall nesten. Som slepp så lite lys gjennom at han kan sitja i sofaen å spela eller sjå tv ein lys sommardag, utan å sjå gjenskin av seg sjølv i tven. Med eit slikt superkrav begrensar dei aktuelle gardinene seg frå tusen til ti. Og fargespekteret går omtrent vekk frå lyst og over til mørkt. Mitt krav er at gardinene skal vera enkle, stilfulle og gjerne einsfarga.
Mamma og eg har ikveld kokt ned til to gardiner. Christian er på jobb og får sjå når han kjem heim. Begge gardinene er kvite med kvitt mønster. Nummer ein forbinder eg med ein brudekjole, på ein positiv måte. Det er noko med stoffet og det enkle mønsteret. Den er i tillegg fora og kostar flesk - men må gjerast ein del med, då den er 250 cm, og me berre treng 160. Det store plusset her er at me kan bruka resten av lengda til soveromsgardiner. Du snakkar om matching. Nummer to er flott den òg, men av ein heilt anna kvalitet, samt at den er superbillig. Likevel vert den fort nydeleg med gardinduskar i f.eks. raudt eller svart.
For å sei det enkelt: eg hatar å velja gardiner. Det er ein jungel der ute, eg lovar deg det. Difor spørr eg: kva skal me velja? Kass var finast? Kvalitet eller kvantitet?

gardin2
Nummer to og nummer ein.
Prøv å sjå for deg utan det dumme blitzlyset.


Kommentarer:
Postet av: silje

Ja det er sant, hadde egentlig lyst til gå gå på meida, men ombestemte meg. Ja det er jo kjempe kjekt å ha full studiekompetanse. Tar nå matte påbygging så jeg slipper så mange fag det siste året :- p hehe.

30.sep.2008 @ 23:13
URL: http://siljebs.blogg.no
Postet av: Marie

Hun var ikke mer enn 4 år. Men hun var døv, halvblind og mine foreldre vil ikke ha tre katter.. Det var sykt unødvendig egentlig, og det er derfor det gjør alt mye vanskeligere. Vi hadde en katt før, som ble født to år før meg, og hun levde til hun ble 18. Hun fikk kreft, og da var avliving ikke fullt så vanskelig, for hun hadde det så vondt at det å holde henne i live ville vært slemt. :( Men om katten din er frisk, så er det ingenting som tilsier at han må avlives eller dør med det første da. :)

30.sep.2008 @ 23:40
URL: http://drownedkitten.blogg.no
Postet av: CityLIFE - En blogg om ingenting og alt

Tror jeg liker 1 best ;)

01.okt.2008 @ 14:27
URL: http://citylife.blogg.no
Postet av: Gunhild

Eg og likte godt den 1. gardino :) Men det var litt vanskelig å sjå koss den andra såg ut!

03.okt.2008 @ 15:37
URL: http://gmusj.blogspot.com
Postet av: Silje

Takk for kommentarar! :) Da var litt vanskelig å få eit skikkelig bilde av den andra gardino, googla den til og med, men fant ikkje noko bedre enn da eg tok sjølv :p Men, me har bestemt oss for å gå for den førsta. Skal legga ut ett bilde om koss da blir når me får hengt opp! :)

08.okt.2008 @ 11:33
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6287521


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com