Å flytta på seg.

Eg trur ikkje eg har rikka på meg spesielt mykje gjennom livet. Iallfall ikkje som eg kan hugsa. Eit par gongar har eg då skifta adresse, før mamma og pappa bygde seg hus. Dei siste... sytten, atten åra har eg budd på nett same stad. Bortsett frå dei siste to åra, då eg har budd med ein fot på Dale hos min kjære, og ein fot heime hos mamma og pappa. 50/50, ca.
No, derimot, har tjueåringen forlatt redet. Noko som seg hør og bør når to stykk om eit par månadar blir til tre. Kanskje tre og ein halv, dersom ein reknar med katten. Kor eg har flytta? Ned i leiligheiten til mamma og pappa. Smart, kva? Mi nye inngongsdør ligg litt over ein meter frå den gamle, og den nye senga er kun to etasjar ned frå der den gamle står.
Christian, Pusi og eg sov for aller fyrste gong i leiligheiten vår i natt. Det er litt skummelt ettersom eg ikkje er den største tilhengjaren av forandringar, men dette likar eg. Eg likar å ha noko som er mitt, vårt, som eg styrer slik eg vil. Ikkje ha nokon hengjande over meg som masar om alt som burde vore gjort, som eg bør hjelpa til med. Det er faktisk mykje kjekkare å rydda, ordna, vaska klede, laga mat og slikt når det er eg som bestemmer når det skal gjerast, når ingen stiller krav.

No tikkar klokka mot 02:00. Christian jobbar nattevakt til 07:30, Pusi og eg passar leiligheiten. Det er kanskje mest Pusi som passar på, eg er nemlig frykteleg mørkredd og har ein tendens til å skremma meg sjølv opp på ein slik måte at eg helst vil krypa under dyna og bli vekke for verda. Eg er jammen glad eg har Pusi. Og babyen i magen som sparkar ribbeina mine. Det er ein vanesak å vera aleina.

siljeogpusi2

Kommentarer:
Postet av: Jeanett

Så kjekt å ha sitt eige krypinn, og kunne gjere so DU vil og ikkje so foreldra dine vil:) Men Dale, seier du? Dale i sunnfjord eller ein annan Dale? :)

28.sep.2008 @ 16:20
URL: http://jeanettsoreide.blogg.no/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6263371


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com