Problembarnet.

Eg er i besittelse av eit Problembarn. Det har eg vore i snart to år. Eit Problembarn som aldri har høyrt etter når eg har gitt beskjedar. Eit Problembarn som alltid har gjort som det sjølv har villa. Dessutan er Problembarnet overvektig fordi eg trur det manglar ein essensiell del. Eventuelt har ikkje Problembarnet villa vist meg den delen enno. Eg er nemlig i besittelse av eit Nikon D70s, ein speilrefleks. Og den essensielle delen er ein sjølvutløysar. Eg har kome fram til nokre moglege svar på kvifor forholdet mellom oss to er så anstrengt og komplisert:

- Alt er min feil, og eg har gløymt alle mine fotokunnskapar frå tre år på medialina.
- Problembarnet ligg langt over mitt nivå og er berekna for proffar.
- Eg har rett og slett ikkje sett meg godt nok inn i bruksanvisningen.

I dei fleste alternativa er det eg, brukaren, som er problemet. For etter å ha googla Problembarnet viser det seg, til mi store overrasking, at det skal vera eit ypperleg kamera med terningkast 6 på dei fleste testar. Kanskje Problembarnet har noko imot akkurat meg? Dog skuldar eg litt på Problembarnet òg, for ettersom me snart skriv 2009, vart han utgitt i årsskifte 2003/2004. Og teknologien har vel gjort enorme framsteg på omtrent fem år?
Nei, eg kunne verkeleg tenkt meg eit mindre, lett handterleg kamera. Som under arbeid vert eitt med meg, som tek gode bilete på auto og giv optimal kvalitet under alle slags lyssettingar.
Nokon som har erfaringar frå det same Problembarnet, som kan gi råd og tips? Kva kamera har du?

rose3
Problembarnsbilete etter ein del redigering.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6226497


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com