Say hello to Handygirl!

Ei stund har leiligheiten vår sett ut som varelageret på ei kryssing av Bohus og Elkjøp. No byrjar det derimot å koma seg, pappa har vore Handydad heile helga og plassert og installert oppvaskmaskin, vaskemaskin, tørketrommel, og ikkje minst vårt superhøge kjøleskap. Eg rekk faktisk ikkje opp til øvste hylle. Det er nok fordi eg er pitteliten, og ikkje fordi kjøleskapet vårt er unormalt høgt - for det er det ikkje. Uansett, Christian og eg har brukt ettermiddagen/kvelden på å bestemme plassering av diverse saker (som speil), samt montert kjøkkenbord + fire kjøkkenstolar. Derav Handygirl-kjensla, er det løye eg er nøgd med meg sjølv?

Idag har eg òg fått pakke frå H&M i posten! Pakke i posten er som å ha bursdag, eg elskar det. Skal vise ein anna dag, Christian har nemlig rappa bærbaren min (som inneheld livsnødvendige Photoshop) til å ha på jobb i natt.

Uansett, no trur eg at eg skal opna og byrja på min nyaste skatt: Unni Lindells siste krimroman, Mørkemannen. Eg glerudar meg så fælt, og har utsett å byrja eit par dagar. Eg elskar Unni Lindells krimromanar, og vil alltid at dei skal vare evig - for når eg er ferdig med denne, veit eg at det er ein heil evighet til neste bok. Det er litt som å sjå ein god film, eg angrar alltid litt etterpå, fordi den var så god at eg helst vil oppleve den heilt på nytt - med nye augo.

(Åh, ein julesong shuffla seg på Winampen! Eg gledar meg så fælt til jul! Og om det vert regn i morgon er det altså mi forteneste.)

untitled3

Kommentarer:
Postet av: Anne Cathrine

Enig ;) Pakke i posten er herlig, rene julaften!

17.sep.2008 @ 15:19
URL: http://ackl.blogg.no
Postet av: Silje

Faktisk julafta og bursdag på ein gong! ;)

18.sep.2008 @ 00:32
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6220891


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com