Studiepjatt, engelsk årsstudium.

I morgon byrjar skulen. Klokka 08:30. Ei litt anna tid enn kva eg har blitt vant til i sommar. Eg treng nemlig mine 8-9 timar med søvn.
Eg har rimelig mange sommarfuglar i magen angåande studiestarten. Eg er slett ikkje særlig motivert til å byrja, sidan eg berre satsar på å gå fram til jul. Men hei, det hadde vore kjedlig å berre gått heima i eit halvt år - og eit år med engelsk tek seg godt ut på papiret, og er smart med tanke på vidare utdanning.
Lell, eg har aldri møtt i ein klasse kor eg ikkje kjenner nokon. Eller på ein skule kor eg ikkje kjenner nokon, for den del. HSH = skummelt.
Så hadde det vore typisk at eg vart dårleg i morgon tidleg. Det har eg blitt kvar dag i minst ei veka. Kor normalt er det å bli dårleg etter 4. månad? Og kva gjer eg om eg vert dårleg? Let eg vera å møta, sender ein mail og beklagar meg, får ei oppdatering av studievegledar og satsar på ein frisk start på torsdag? Det må vel gå, i naudstilfelle.
Treng dessutan å skaffa meg ein heil hurv med bøker, kladdebøker og permar til å ha ark. Som vanlig ved kvar studiestart har eg bestemt meg for å faktisk holde orden på papira mine. Mm, me ser kor lenge det held.

Var på ultralyd på Haukeland idag! Ei fantastisk oppleving, heilt anna enn UL på Stord. Fått veta kjønn - og fått 3D-bilde av nurket! Fortel meir imorgon. No må eg springa, pakka ned ei skrivebok og nokre blyantar, så skal eg ut på jobben til Christian og drikke meg stappings på diverse typar Slush. Mm! 

silly
Tullefjes.

Kommentarer:
Postet av: Drea

Kjempesøte bilder!:D

19.aug.2008 @ 23:20
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Camilla

Så søte bilder av deg :D

20.aug.2008 @ 09:46
URL: http://cdidriksen.blogspot.com
Postet av: Ladybug

Så søte bilder av deg :)Jeg har også gått årsstudium engelsk. Det er kjekt å ha, selv om jeg ikke fullførte alle eksamene :O

20.aug.2008 @ 13:26
URL: http://gronneskoger.blogspot.com/
Postet av: Silje

Takk takk! :D

20.aug.2008 @ 19:22
URL: http://siljeht.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6116450


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com