08.01.09.

Måndag var Christian og eg på ultralyd. Ekstra spennande, sidan ultralydbesøket ville gi svar på om alt står bra til, kjønn, endeleg termin... ultralyd i seg sjølv er igrunn ingenting å kvi seg for, me var til og med på UL då eg var i veke 10. Likavel ligg eg heile natta i forvegen, får nesten ikkje sova, og tenkjer gjennom tusen ting.
Heldigvis stod alt bra til med vårt vesle nurk. Faktisk perfekt til. Hadde vokse såå mykje sidan sist, og likna på ein ordentlig baby. Gjennom heile undersøkelsen var Baby fryktelig aktiv; klødde seg i nakken, tok seg i andletet, spente og vridde på seg - til stor glede for mor og far som fulgte med på storskjerm. Moro!
Ny termin er no sett til 08.01.09 - dagen før pappa Christian. :) Dessverre fekk me ikkje veta kjønn, Baby låg litt vanskelig til, men me satsar på at me finn det ut om ikkje så lenge. Eg er så spent, og skjønnar ikkje folk som vil venta med å veta kva det blir.
Tenk, eg har eit lite menneske i magen min!

Er det forresten noko eg elskar, så er edt når Baby får pakkar. Rettare sagt, når me får pakkar til Baby. Eg vert som ein femåring på julafta, hjarta spring løpsk, og når pakken er opna og innhaldet avslørt, frydar eg meg over å vera gravid, og gledar meg meir til nurket kjem enn nokon gong før.

Kva med andre, skal dåke veta kjønnet? :)

crocs
Monica (syster til Christian) kjøpte desse nydelige Crocsane
i Kroatia. Str. 21 og verdas finaste!

pakke
Pakke for registrering på www.babyverden.no - våtserviettar, bleieprøve,
gåvekort på bleier, CD, badesaker... Gøy!

apotekets
Siv Beate (syster til Christian) var så søt å ta Apotekets Babypakke med
heim frå jobb ein dag! Så fantastisk mykje moro!

Kommentarer:
Postet av: Drea

Jeg er helt enig; babypakker er helt utrolig! Babyting generelt... Jeg har ikke ord. Baby ting er rett og slett vakkert! :)Vi skal så absolutt

vite kjønnet. Vi har ikke tålmodighet til å vente helt til fødsel. :b

Gruer meg litt til ultralyd, men gleder meg mest. Håper bare alt står bra til, at babyen er akkurat som den skal være. Magen min vises minimalt. Det vises absolutt ikke for andre, men selv kan jeg merke pitteliten forskjell på magen. Bare litt... :b Det så utrolig spennende å være gravid!

06.aug.2008 @ 20:11
URL: http://drea.blogg.no
Postet av: Helle

Oh, så gøy.. Skikkelig søte crocs! :)

13.aug.2008 @ 21:42
URL: http://helleemilia.blogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6074727


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com