Shop 'til you... lose a bag?

Eg har ikkje kjøpt meg nye klede på 2 månadar. Minst. Det verste er at eg ikkje lyg, og at eg heller ikkje kan hugsa kva for eit klesplagg som sist kom til. Med stadig voksande mage er det jammen meg på tide med refreshments på garderobefronten.

Planen min var god, betre og best. Motorstart frå Dale klokka 9 (eg er ein morgonfugl), gå på Amanda å shoppa, samt på Lefdal å sjå på TV til leiligheiten vår. To floger i ein smekk, og begge partar i kjæresteparet Christian-Silje ville bli supernøgd. ... Eg våkna 08:45 med full panikk. Eg hatar når ting ikkje går som eg har tenkt, og etter take-away-frokost på Ica Maxi (boller og ostehorn), kom me oss ikkje avgårde før 10. Eg bør læra meg å leggja reserveplanar.

Når sant skal seiast, suger eg i shopping. Eg blir dødssliten av å traska rundt i butikkar - særlig når eg er gravid. Derfor var alt eg fekk kjøpt ein stripete genser og ein kosejoggedress frå BYoung, ein kvit BH og eit par øyredobbar i stil med den stripete genseren. Pluss ein litne byblom til Amalie og Martine.

Då eg kom heim og skulle bæra "alle" mine posar inn, var sjølvsagt den eine vekke. Den frå BYoung med heile klesfangsten min. Gløymt, på McDonalds, blant hundrevis av folk. I full panikk leita eg opp nummeret til McDonalds, og etter omtrent tusen ring tok dei telefonen og sa at dei hadde posen min. Hurra!  Og hurra ein gong til for at Miriam var i Haugesund og har henta den for meg!

Heretter skal eg bare shoppa på nett.

earrings
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6062749


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com