Sløving + is.

I dag har vore verdas sløvaste dag. Sløvings med Christian til over 2, før eg gjekk heim til tomt hus. Er ikkje heilt rett å sei at eg og Christian sløva, me sendte faktisk to jobbsøknadar. Ein til Match og ein til Mekk. Heiltids. Christian blir jobbegut. Eg kryssar helst fingrane for Elkjøpjobb. Trur eg. Nokon som veit om noko ledig, heiltids?

Det har nemlig vore overskya og vind idag. Hurra, seier eg. Eg liker overskya/regn like godt som sol, og var altså glad for ein solpause idag. Rett og slett. Difor har eg sløva og sett på Sex og singelliv på DVD medan eg åt middag for meg sjølv. Ris og bretagnesaus. Enkelt å laga, smakar godt og ein vert stappmett. Iallfall vert eg det. Men så vert eg svolten igjen heilt plutseleg, lik eit lynnedslag. Så kikkar eg desperat i kjøleskap, brødskuff, snopeskap, fruktskåler, og finn ut at eg eigentleg ikkje har lyst på noko verdas ting, trass i akutt-svolten. Gravidesymptom.

Igår kveld var me ein mislykka tur på Jektevik å fiska. Christian presterte å kasta heile snello til pappa på sjøen. Det var ikkje hans feil, for snello var ikkje skikkelig festa. Så han brukte store delar av tida på å få opp snella, og snøret inn på snella uten for masse flokar.

makrell

Min fine makrell.

Om ei stund kjem Vidar og Christian. Vidar skal nemlig, i samråd med oss, sjå kva som må gjerast før me flyttar inn i leiligheiten. Eg gledar meg. Nytt golv må iallfall leggjast på soverommet, det er klart. Eg er for parkett, medan pappa heller litt mot teppe. Men hallo, teppe og baby? Heldigvis er det eg (og Christian) som får siste ordet.
Leiligheiten er trass alt vår frå fredag av! Frå den 1. august. Eg gledar, og glerudar meg, til å flytta inn. Det vert rart å flytte heimefrå. Sjølv om det berre er ned i kjellaren.

Resten av kvelden håpar eg me skal slappa av i sengo å sjå på House. House er ein av dei beste seriane som finst, så om du ikkje allereie har sett det, last ned eller løp å kjøp!

house
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6055405


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com