Sol og sommar

Har hatt nokre nydelege dagar borte på hytto vår på Storsøyo, igår og på torsdag. Ein ny hyttedag står på trappene i morgon, o lykke! Her har me forvandla oss til små badenymfer som gradvis vert brunare og brunare. Gutta boys, altså pappa, bestefar og Christian, held på å leggje nytt tak på hytto, og sluker difor vatn lik dehydrerte kamelar. Hytto vert nemleg bygd rundt 1958, og er så primitiv at det verken er innlagt vatn eller straum. Det er til opplysning den einaste hytto på heila den freda øya. Eg likar primitivt. I små dosar.

Idag har eg hyttepause, sidan me skal bort i morgon. Mine planar for resten av dagen er å lura Christian med meg til eit vatn (vatn er hans premiss, eg likar ikkje vatn), grilla med svigerfamilien, sjå Hallam Foe ikveld og elles berre slappa av. Goody goody!

Det byrjar forresten å bli litt vanskeleg å liggja på magen å sola seg. Baby har vakse og då er det ikkje særskilt behageleg å liggja på magen. Eg kjenner meg stadig meir gravid. Det er moro og, då. 16 veker idag, hurra!

Eg lev altså utvilsamt sumaridyllen fullt ut saman med min gravide mage - og til alt hell og lukke står fleire slike dagar på trappene. Tjohei!

sogm

Meg og tvillingsyster-Martine

soga
Meg og tvillingsyster-Amalie

156
15 + 6 <3

peace

martine
Martine står på hovudet med ny badedrakt.

amalie

amalie2
Amalie tar sjølvbilde.

sumar
Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/6047409


Mitt navn er Silje, jeg er 23 år og bor på Stord sammen med familien min.

Dette er mitt pusterom hvor jeg deler det jeg har på hjertet.

Spørsmål? Kontakt meg på silje.tillung@gmail.com